Rješenja za „Uradi-sam" majstore

fischer ima pravo rješenje za svaku primjenu: sasvim posebno rješenje, kad do toga dođe - ili univerzalnu tiplu za svaki zid.

Koju tiplu odabrati za šupljine, za tvrdi kamen ili za pločaste materijale? Koja je tipla prava za primjenu u mom slučaju? U fischeru imate različite mogućnosti za pronalaženje prave tiple

fischer pretraživač tipli

za „Uradi sam“ (DIY) fischer ima pravo rješenje za svaku primjenu: sasvim posebno rješenje, kada je to potrebno - ili univerzalnu tiplu za svaki zid. Koju tiplu odabrati za šupljine, čvrstu opeku ili za pločaste materijale? Koja je tipla prava za primjenu u mom slučaju? Jeste li si ikad postavili to pitanje, a niste pronašli način kako biste spriječili klimanje podnožja Vašeg novog zidnog ormara odmah po ugradnji?

Idi na Pretraživač proizvoda.

Još brže do pričvršćivanja koje Vama odgovara pomoću tematskih poglavlja i fischer sustava razvrstavanja po bojama!

Uz pomoć toga možete odmah odlučiti trebaju li Vam samo fischer tiple ili, na primjer, i odgovarajući vijci, slagaljke, kružne kukice te odgovarajući dodatni pribor.

Nadalje, još uvijek ostaje provjereni fischer sustav razvrstavanja po bojama, pomoću kojeg možete odmah odabrati prikladnu podlogu građevinskog materijala te Vam time olakšava traženje tiple koja odgovara Vašem građevinskom materijalu.

Osim toga, na prozirnom pakiranju proizvoda nalaze se piktogrami s podacima o odgovarajućoj maksimalnoj nosivosti u kilogramima, kao i daljnji savjeti za pričvršćivanje.

Usput rečeno: Sve informacije možete pronaći i putem našeg pretraživača tipli na fischer internetskim stranicama.

Pronašli ste prikladnu policu koju bi sada trebalo objesiti na zid - da bi ju se pričvrstilo sigurno i dugotrajno, potrebnei su odgovarajuće tiple i vijci.

Dakle, brzo trk do željezarije po odgovarajući komad - no, često se na licu mjesta suočimo s pitanjem koji od ovih su oni pravi.

Pravi odabir tipli i vijaka u osnovi ovisi o težini predmeta koji treba pričvrstiti te o građevinskom materijalu u kojeg treba pričvrstiti taj predmet.

fischer ima prikladno rješenje za svaki zahtjev kad je u pitanju pričvršćivanje - da biste pronašli pravo rješenje, pomažu Vam podvrste navedene po temama i fischer sustav razvrstavanja po bojama.
sc93-delivery-2