Klopp Brand

Brand Ambassador Klopp

Biti najbolji za nas je normalno.

Sasvim normalno: Kvaliteta kroz timski rad

Nogomet je poput stvarnog života: ljudi često čine razliku. Pravim timskim radom dolazi se do velikih postignuća. Nitko to ne zna bolje od ambasadora našeg brenda Jürgena Kloppa. Dvostruki FIFA svjetski trener godine uvijek uspije pomoću ciljane motivacije stvoriti prave pobjedničke momčadi . Njegova neukrotiva volja i ambicija su osnova svega . Ovo partnerstvo za nas kao tvrtku predstavlja pun pogodak. Uostalom, i mi svakodnevno težimo najboljem i želimo se stalno razvijati i usavršavati. Vjerni motu: Ako daješ sve od sebe možeš biti samo bolji. Činjenica da je "Kloppo" također odrastao u blizini našeg sjedišta u Waldachtalu čini ovo partnerstvo savršenim . Dobrodošao natrag Jurgen!

Klopp fis

"Partnerstvo s fischerom nije uobičajena suradnja, to je za mene emotivno, stvar srca. Pomalo kao povratak kući."

Jürgen Klopp

#MOTIVACIJA

#INOVACIJA

#TIMSKI DUH

Timski duh iznad svega . Ovo bi mogao biti slogan naše suradnje sa simpatičnim, uspješnim trenerom. Klopp-ovo ime je poznato kod fischer-a. Njegov otac, Norbert, radio je u fischer terenskoj prodaji  skoro 35 godina sve do 1998, tako da je kompanija odigrala veliku ulogu u Jürgen-ovom djetinjstvu. Tijekom godina nikada nije izgubio vezu sa Prof. Klausom  Fischerom , a nogometna majica koju je potpisao trener i sada je izložena  u kancelariji vlasnika kompanije. Inovativni duh je važna poveznica koja je značajna za obojicu.
Klopp Brand

"Sa svojim uzornim načinom razmišljanja, svojim životnim vrijednostima i profesionalnošću, savršeno se uklapa u naš tim, a samim time i u obitelj  Fischer."

Prof. Klaus Fischer

Ovo bi vas također moglo zanimati:

Tražite inspiraciju?

DuoLine
Spoj snage i inteligencije.
FAZ II
Anker za najzahtijevnija opterećenja.
FIS EM PLUS
Snažan i učinkovit injekcijski malter.
sc93-delivery-1